lunes, 18 de abril de 2016

SORTE DISPAR PARA OS NOSOS EQUIPOS ESTE FIN DE SEMANA.

A maña do sábado comezaba moi cedo en Miño, dónde o Benxamín B perdeu 5-3 contra o equipo local.
Posteriormente, desplazáronse a Pontedeume donde se xogaron dous partidos, por un lado o alevín, cun equipo composto por benxamíns derrotou o Pontedeume A por un 0-2 mentres o Benxamín B perdeu 4-0.

Xa no campo de fútbol ás 11:00 daba comezo o partido de fútbol 8 entre o Curtis e o Visantoña que se decantou para o equipo visitante por un 1-3 nun mal partido do equipo local . A primeira parte foi un partido igualado e moi físico onde ningún dos dous equipos creou ningunha ocasión clara de gol. Xa na segunda parte o equipo visitante saiu moito mais intenso e nun par de erros defensivos logrou adiantarse no marcador. foi nese momento no cal o Curtis dixputou o mellores minutos acercándose no marcador gracias a mellor xogada do partido finalizada por Adri, pero non foi suficiente para cambiar o signo do partido.

Ficha de PartidoTemporada 2015-2016
 Fecha:  16/04/2016      Hora:  11:00 hCOPA ALEVIN F-8 SISTEMA LIGA (COPA ANDRES PENA ALEVIN F-8.- GRUPO 1º)    Jornada 11

TARJETAS

Finalmente as 12:30 saltaba o terreo de xogo o equipo infantil de fútbol 11 que sigue coa sua espectacular tempada e suma outro partido invicto, So lles resta un partido para rematar a liga e seguen invictos na competición.
Neste encontro enfrotábanse ó Ordes B, partido que sentenciaron na primeira parte cun 5-0. Depois do descanso o equipo tivo moita posesión pero non tanta profundidade rematando o partido cun 6-0 final.

Fecha:  16/04/2016      Hora:  12:30 hSEGUNDA INFANTIL PIZZA MOVIL (GRUPO 3º, MARIÑAS)    Jornada 28