martes, 1 de marzo de 2016

Un fin de semana con pouco fútbol

Antoxábase un fin de semana intenso con 5 partidos programados para as distintas categorías pero finalmente, por culpa do mal tempo e da nevarada que caeu só se disputou o partido de alevín en Ordes.

Así estaba o campo novo de Curtis as 12 da mañá.

O equipo alevín  viaxaba a Ordes, unha viaxe que comezábamos con dudas de si poderímos ou non disputar o partido por mor da tormenta e da forte granizada que caeu ata chegar alí.
Sentoulle ben o temporal o equipo alevín, que disputou o mellor partido en todo o ano contra o líder, invicto ata ese momento no grupo de copa.
Unha primeira parte realmente boa en canto a xogo onde o Curtis foi o dono absoluto do balón nos primeiros 20´de partido. Un par de xogadas combinativas acabaron con goles de Adri e Dani, e xa a punto de rematar a pimeira parte, á saida dun córner conseguiron aumetar o marcador.
O descanso foi mais longo do normal por culpa dunha granizada, tempo que lle sentou mal ó Curtis e moi ben ó Ordes. O Ordes mellorou na saída con balón, conseguía desfacerse da presión do Curtis e contactar co dianteiro o cal nos creou moitos problemas, de feito, en duas boas xogadas conseguiu metelos no partido.
Tras axustar en defensa o Curtis logrou finalizar outa boa xogada por medio de Dani, que leva tres partido xogando a gran nivel e outro de Adri que cerraban o partido.

Un moi bo partido de todo o equipo.

Fecha:  27/02/2016      Hora:  11:45 hCOPA ALEVIN F-8 SISTEMA LIGA (COPA ANDRES PENA ALEVIN F-8.- GRUPO 1º)    Jornada 5