miércoles, 12 de abril de 2017

MOITOS GOLES E MOITA EMOCIÓN

8 partidos, 6 de futsal e dous de fútbol, máis de 60 goles e finais emocionantes foi o que nos deixou o fin de semana para os equipos das EDM. Comezabamos a maratón de partidos o venres co enfrotamento con Touro en Interconcellos, victorias 8-3 para alevín, 2-1 infantil e 9-0 cadete, estes dous últimos debutaban na competición. O sábado os alevíns de Fútbol 8 impoñianse en Laracha por 2-6 logo de ir perdendo 2-1 no descanso, con ete triunfo ainda manteñene opcións de clasificarse para a fase final da copa Andrés Pena. Os infantís de Fútbol 11, non tiveron sorte, e logo de unha mala primeira parte, fixeronse acreedores dos tres puntos na segunda pero cederon na derradeira xogada do partido, 2-3, ante o San Tirso B, partido disputado o domingo. Por último, o luns, viaxamos a Frades para xogar os partidos aprazados da segunda xornada de Interconcellos, o Benxamín empatou 3-3 e alevíns e cadetes venceron por 3-9 e 2-6 respectivamente. Agora a descansar ata o luns que ven.