lunes, 9 de noviembre de 2015

DERROTA DO ALEVÍN FR0NTE O CALAZANZ "C"

Os erros defensivos e a falta de acerto de cara o gol claves na derrota do alevín ante un dos mellores equipo desta liga. Foi unha derrota xusta aínda que mais ampla do que realmente se viu no partido.
O Curtis atopouse en fronte a un gran equipo coas ideas claras e moi ben traballado que nos custou defender e que outra vez se nos puxo dende o inicio costa arriba, pois no minutos 3  tras unha boa xogada en equipo adiantouse o Calasanz no marcador. Seguiu o Curtis presionando e n un fallo de marcaxe seguido dunha moi boa acción individual do xogador rival acabou co 0-2 no marcador.
Tras uns minutos de confusión  chegaron os mellores minutos do Curtis que rematou a primeira parte xogando en campo contrario e tendo varias ocasións claras para abrir o marcador mesmo unha falta na frontal da área que non acertamos a marcar.
Xa na segunda metade o Curtis seguiu  atacando  logrando o gol de Adri  pero dous fallos propios, permitiron os goles rivais.

Toca seguir traballando con moitas ganas e ilusión, posto que con independencia do resultados, o equipo está plantándolle cara  e competindo tódolos partidos ata o final.

Ánimo e a seguir que esta semana viaxaremos á Coruña para enfrontarnos ó lider.

Fecha:  08/11/2015      Hora:  11:00 hSEGUNDA ALEVIN F-8 (SEGUNDA COMARCAL ALEVIN F-8 CORUÑA-MARIÑAS)    Jornada 5