lunes, 30 de noviembre de 2015

Xusta derrota do alevín

Perdeu o alevín na súa visita a Coruña ante un rival superior que manexaba ben e moi rápido o balón.
Non foi tan mal partido como deixa ver o marcador, posto que a pesar de recibir un gol moi rápido, tras o despexe dunha falta, tiveron dúas ocasións moi claras os nenos de Curtis para empatar e mesmo porse por diante no marcador pero isto non sucedeu e con un par de individualidades consguiu o Ural afastarse no marcador e que o Curtis pasase os peores momentos.
Xa na segunda parte o Curtis seguíu traballando e gozou de varias ocasións moi claras para acercarse no marcador pero o desacerto de cara a gol  foi gande ata que non minuto 46 Adri conseguiu gracias a un bo pase de Anxo, poñer un gol no noso marcador.

Fecha:  28/11/2015      Hora:  12:00 hSEGUNDA ALEVIN F-8 (SEGUNDA COMARCAL ALEVIN F-8 CORUÑA-MARIÑAS)    Jornada 8